сряда, 12 февруари 2014 г.

Балет в неделя

Ние обожаваме да ходим на детски постановки и често го правим, но снимки почти никога не правя едно защото в повечето случаи не разрешават, друго защото през по-голямата част от времето Тя се настанява да седи в мен и съответно за снимки не мога и да помисля.
Тази неделя обаче бяхме на един по-различен спектакъл, сътворен изцяло от непрофесионалисти и с изцяло благотворителна цел, който мен особено ме трогна. Снимки отново няма с изключение на една, а причината по изключение бе тази, че закъсняхме за началото и не успяхме да се доберем до нашите места, така че седяхме на стълбите и наблюдавахме оттам.

"Палечка" на балет Сюиви е създадена без каквато и да било помощ от страна на спонсори. От  хора с професии много далеч от сцената, които са свършили огромен труд в извънработно време и са се постарали да го направят много цветен и с разбираема за малката публика сюжетна линия, която бяга малко от класическата приказка, а пък в това ние намерихме особен чар.

На Нея най-много й харесаха сините водни кончета, а на мен - паякът. И после дълго си преразказвахме историята в парка и по пътя към къщи. Четох някъде, че балет Сюиви са замислили и нов спектакъл и ако е така за нас ще бъде удоволствие да ги посетим отново.


1 коментар:

  1. Здравейте Елена,
    случайно попаднахме на Вашия блог. Благодарим Ви, че споделихте преживяването, усмивките и емоцията си. Предизвикахте нашата усмивка!

    Поздрави,
    Балет Сюиви
    https://www.facebook.com/balletsuivi

    ОтговорИзтриване